19 septembrie 2010

Programe de facut filmulete (I)

Publicat de Totul Gratuit la 00:54
Va prezentam mai jos o lista de programe cu care puteti face filmulete/videoclipuri/slide-uri foto, la fel cum v-am obisnuit, gratuite.

Windows Movie Maker : Windows Movie Maker este o caracteristică din Windows Vista care vă permite să creati filme si expuneri de diapozitive pe computer, completate de titluri cu aspect profesionist, tranzitii, efecte, muzică si chiar narațiune. Si, când sunteti pregătit, utilizati Windows Movie Maker pentru a vă publica filmul si a-l partaja cu prietenii si familia.
Download aici.

VideoPad Video Editor : Cu VideoPad Video Editor se poate edita orice tip de video, suportă majoritatea formatelor de audio si video. Programul permite chiar si captura de video direct de la o cameră DV Camcorder, VHS player sa un webcam. De asemenea, poate converti fisierele video create pentru telefoane mobile sau pentru iPod-uri.
Download aici.

Pro Show Gold : ProShow Gold este un program cu care puteti crea slide show-uri si le puteti inscriptiona pe DVD sau Video CD. Pot fi generate si fisiere MPEG video pentru vizualizarea pe PC sau poate fi partajat pe internet ca stream video. ProShow Gold include si o serie de efecte precum motion, zoom, pan, rotate, etc.
Download aici.

Ulead Video Studio : Ulead VideoStudio este un program cu functii avansate de captura si editare video&audio. Este recomandat atat incepatorilor, cat si utilizatorilor avansati. Are o multime de filtre, se poate lucra cu layere si are posibilitatea de a crea meniuri pentru filmele de pe DVD. Consuma putine resurse, iar datorita tehnicii Drag&Drop este usor de folosit.
Download aici.

0 comentarii

Trimiteţi un comentariu

 

Copyright 2009 Totul Gratuit